Allt du behöver veta om Gossip Girl Reboot 2021

Åtta år sedan Gossip Girl lades ner och Dan Humphery kom ut med att det var han som låg bakom hemsidan som spred skvaller om ungdomarna i New York. Nu har en ny Gossip Girl uppstått på Instagram som sprider skvaller om en ny grupp priviligerade ungdomar. 
Vad är det då vi kan förvänta oss av den nya Gossip Girl Reboot 2021? 
 
 
 
Vad handlar denna Gossip Girl om?  
Syftet med denna Gossip Girl är att visa hur sociala medier har ändrats och hur det i sin tur har ändrat oss. De vill också visa att det egentligen är alla som är Gossip Girl för alla sprider skvaller och skcikar in. Denna gången, istället för att Gossip Girl driver en blogg, är det ett instagram konto som sprider skvaller om ungdomarna som går på Constanse Billard och St judes. De har även varit noga med att inte romantisera privilegiet som de rikare ungdomarna har utan att man får höra om deras svårigheter de kämpar med, sociala rättvisor och det är inte mycket av lyxlivet som visas. 
 
Liknar denna nya Gossip Girl den förra?
Det finns definitivt element som påminner om den förra i form av karaktärerna, platserna och självklart vad serien handlar om. Däremot finns det element som gör att det känns som en helt annan serie och att den inte riktigt har någon koppling till den förra. Ibland görs det referenser till de olika karaktärerna som Serena och Chuck men annars är det som två olika serier. 
Vad tycker jag om rebooten än så länge?
Än så länge har jag sett de tre första avsnitten. Trots att det är inte helt kopplat till den förra är den intressant och det finns definitivt olika händelser som får en att vilja titta vidare. Dock tror jag många av oss ville att denna reboot skulle likna orginalet, men det blir svårare för att trender och samhället är inte detsamma. Modet är helt annorlunda, serien känns inte lika lyxig och det känns som man får mer ta del av föräldrarna och deras liv än tidigare. Förr visste man att serien skulle sluta med att man får veta vem Gossip Girl är, men nu får man redan veta det i första avsnittet och när man får veta men det är känns det lite konstigt. Självklart skickar ungdomarna in tips men den som ligger bakom kontot, hela den situationen känns konstig. 
12
Netti Starby

Vad roligt att det kommer en uppföljare med något helt nytt. Kramis <3

Svar: Ja!
Enna Jamakosmanovic

Jossus Travelpics

Vore kul att se, även om jag brukar vara lite negativt inställd till när mina favoritfilmer/serier görs om och det blir nya karaktärer.

Svar: Ja, det gör det nog svårare att se något :)
Enna Jamakosmanovic

Alice

Har aldrig sett Gossip Girl, men kanske får ge den här nya versionen en chans! <3

Svar: Tror den nya versionen kommer passa många i dagens samhälle :)
Enna Jamakosmanovic

Linnéa

Men wohoo, det här måste man ju bara se 🤩⭐️
Visst var valparna söta, to-die-for varelser ❤️

Svar: Ja men verkligen <3
Enna Jamakosmanovic

petra

Aldrig sett denna serie haha kanske dags nu,kram

Ida

Har denna på min att-se lista!! Originalet var ju så otroligt bra, se om denna är något att hänga i granen haha :D

Svar: Ja, ska bli intressant att se :)
Enna Jamakosmanovic

Amanda (Swedish Passport)

Åh så spännande, måste helt klart spana in den! :)

lisa

Såg faktiskt bara några avsnitt av den " gamla " Gossip girl men jag kanske ska kolla in den nya för den verkar bra :) Kram

Svar: Detfinitivt värt att testa, då detta är lite annorlunda :)
Enna Jamakosmanovic

Pauline

vad kul! kanske ska se denna sen då :)

Celine

Jag läste en intervju med skådespelarna i Dazed där de sa att man inte kan börja se serien med mindsetet att man får se en fortsättning på Gossip Girl, detta ska vara något helt annat. Har dragit mig för att se denna lite pga det men blev sugen på att göra det ändå nu efter detta inlägg!

Svar: Ja, men det måste man nog göra, dock blir det svårt :) <3
Enna Jamakosmanovic

Emelie Andersson

Har verkligen ingen koll på den serien, så det va ett bra inlägg för mig :)

Svar: Kul du gillar det det!
Enna Jamakosmanovic

Annie

Faktiskt aldrig sett den serien ;)Kul läsa dina åsikter! :)
Ha en fin dag<3

Svar: Kul att du gillar att läsa det ändå :) Tack detsamma<3
Enna Jamakosmanovic