Bananpannkaka i ugn!

 
Jag bara älskar bananpannkakor,det är så gott och man har inte dåligt samvete för att man har ätit pannkakor. För dessa är ju nyttiga :) Ibland kan det vara jobbigt att göra bananpannkakor/pannkakor på morgonen när man sedan ska till skolan/jobb. Mitt bästa tips för pannkaks älskaren är att göra bananpannkaka i ugn och det bästa är att du kan göra den kvällen innan. Vilket betyder ingen stress på morgonen,det enda du behöver göra är att lägga lite topping över.
 
 
Du behöver:
5-6 riktigt mogna bananer
6-7 ägg
1 Kryddmått vaniljextrakt
1 dl manelmjöl
Ev chiafrö eller för lite smak kan man ha kanel. 
 
1.Sätt ugnen på ca 200 grader
2.Mixa bananer och ägg med en stavmix.
3.Tillsätt mjölet och vaniljextrakt. Blanda.
4.Lägg bakplåtspapper i en ugnsform som är ca 30x20 (det är min i alla fall) 
5.Häll smeten i formen och låt den stå i ugnen i ca 20. Om den inte är tillräckligt brun låt den stå lite till.
6.Ta ut ur formen och när den har svalnat lägg den i kylskåpet och den är redo att äta dagen efter till frukost. 
(Bananpannkaka kan vara i ca 3 dagar)
 
 
bananpannkakor - breakfast - frukost - frukost ideer - frukost tips - healthy breakfast - nyttig frukost - nyttiga recept
1
Mamma

Min favorit :)

Svar: ❤️😘
Enna Jamakosmanovic