- april 2019

Planera för din lycka!

Allmänt, Bullet journal / Bullet journal, feel good, kalender, organisera / Permalink / 24
Jag är den typen av person som fastnar för olika typer av anteckningsblock hur enkelt som helst. Anledningen till det tror jag är främst för att jag tycker det är kul när man får vara kreativ och samtidigt skriva för hand. 
I veckan hittade jag den här boken som heter "Planera för din lycka". Började blädra i den och som ni ser fastnade jag för den. Förutom att det är en daglig kalender finns det en massa andra härliga detaljer med boken.
 
Först och främst är det en kalender med daglig planering, du kan med andra ord göra dagliga listor med vad du ska göra och vilka tre saker som är viktigast för dig att uppnå den dagen. I och med att det inte finns några datum som är inskrivna, innebär det att man inte behöver använda den varje dag. 
De här andra inslagen som gjorde att jag fastnade för boken var olika listor. Det finns sidor där man kan skriva ens favorit citat, hur man känner över ens dagliga morgonrutin, vad man bör ändra och en massa annat. Jag har ännu inte planerat i den men när jag har använt den ett tag, hade ni velat ha en review på den ? Och är det någon av er som redan har den, vad tycker ni? <3
 
Till top