5 saker jag blivit influerad av influensers att köpa!

Vissa av oss tror jag blir mer influerade av influensers att köpa saker som de visar upp, oavsett om det är för ett samarbete eller inte, medans andra knappt blir influerade. Jag tillhör den senare kategorin och därför har jag inte jättemycket saker som jag köpt på grund av att influensers har visat upp det, men det finns 5 saker jag blivit influerad till att köpa. Vissa mer indirekt än andra. 
Har ni blivit influerade av influensers till att köpa något? Hade varit så kul att få veta vad och kanske även varför, berätta gärna!
Vita shorts
Josie från Fashion Mumblr har länge pratat gott om sina vita Zimmerman shorts och hur enkelt det är att styla dem samt hur fina de är. Förra sommaren började jag känna att vita shorts är något som hade passat fint in i min garderob och jakten på det perfekta paret började. Det var dock först denna sommaren jag hittade dessa från H&M som är helt perfekta. Än så länge är jag nöjd med köpet och tycker de är hur fina som helst.  
Den bruna kombinationen
En brun väska har jag känt har fattats i min garderob och i födelsedagspresent fick jag min fina Guess väska. Några månader senare valde jag att investera i mitt Tory Burch bälte i brunt som passar utmärkt ihop med väskan. Denna bruna kombinationen har jag sett Lydia Elise Millen bära så ofta detta året att jag bara fastnade för kombinationen. Hon influerade nog mer till bältet än väskan men jag kan tänka mig att jag indirekt blev påverkad till att vilja ha en brun väska. 
 
Kombinationen är helt magisk och jag älskar den. Väskan är jag otroligt nöjd med och har använt en massor. Bältet är jag också väldigt nöjd med men hade velat använda det lite mer än jag kanske gör. 
 Yoghurtkvarg
Jag följer Lovisa Barkmans andra konto där hon delar med sig av mat och träningsrelaterade inlägg. För något år sedan såg jag att hon ofta åt denna yoghurtkvargen till frukost men också mellanmål och jag tyckte att den kombinationen lät så god. Jag testade den och har inte köpt någon annan yoghurt sen dess. Min favorit är att äta den ihop med chiapudding. 
 Castnaer wedges
Är ett par sommar skor jag sett många influensers bära och prata så gott om bland annat Josie, Lydia och Freddy. Alla tre stylar dem så fint och det som de mest pratar om är hur bekväma dem är. Jag har inte hunnit bära dem lika mycket som jag hade velat i sommar men de gångerna jag har, har de verkligen varit bekväma, och jag hoppas jag hinner bära dem någon gång till innan sommaren är slut. 
 
arla - castaner - castaner wedges - dagens outfit - h&m - influencers - influenser - shopping - shopping time - shorts - sommar - sommar outfit - yoghurtkvarg
8