Vem va julklappen till egentligen?

För något år sedan såg jag de sötaste halsbanden för hundar och tänkte att det här måste jag ju köpa till Lexie en dag. Tyvärr tappade jag bort min anteckningar var man kan köpa det, så här om dagen på instagram kom det upp en annan hemsida, Petite collectionDe mest underbara halsbanden och koppel för hundar. 
Det finns cirka 5 olika färger att välja mellan och jag valde denna beige, gråa färgen som passar henens vita päls helt fantastiskt. Anledningen till att jag så gärna ville ha denna var för rosetten som kommer till halsbandet. Det ser så gulligt ut på henne. Om man vill kan man också skriva hundens initialer på brickan, Jag var lite nervös över att göra det, för passar inte halsbandet kan man inte lämna tillbaka det, men trots det körde jag på att skriva ett L. 
Halsbandet och kopplet kommer i den här fantastiska vita boxen med snöre och sen har de även lagt in 2 godis bitar till hunden som får halsbandet. Det var så gulligt. 
Man kan ju undra vem julklappen var till egentligen då jag blev så glad när jag fick se hur fint den satt på henne. Hon var kanske inte lika glad, men hon har inget val, för vid speciella tillfällen kommer halsbandet att åka på. 
(null)


20