Recension: Paris. Kärlek. Ost

Mer än 200 sidor fyllda med Paris, ost och kärlek. Boken ger en varm och mysig känsla. som får en direkt att vilja besöka Paris och äta lite ost. 
 Victoria Brownlee
Paris. Kärlek. Ost 
Efter åtta år tror Elle att hennes pojkvän äntligen ska fria men istället leder kvällen till ett brustet hjärta. Single och ett brustet hjärta som 30 åring kändes inte rätt, så hon bestämmer sig för att lämna Melbourne och flytta till Paris. Hennes kärlek för ostar har alltid varit stor så med tiden skaffar hon sig en egen osthandlar, Serge. Han har ett gott öga för henne men han är inte hennes typ. Istället möter hon den attraktiva fransmannen Gaston som är matkritiker. Med honom får hon gå på magiska, franska dejter och leva livet. Till slut har hon ett val framför sig, hon ska antingen välja Serge eller Gaston. 
Min åsikt
Jag har nog hittat en av mina nya favoriter. Boken börjar direkt, det finns ingen lugn start, vilket är  rätt skönt. Författare har skrivit boken på ett sådan sätt att man verkligen känner vibbarna från Paris och jag älskar det. En bok, där tjejen måste välja mellan två killar hon gillar är aldrig fel och här får man även ta del av hur det är att flytta till ett land, en stad där man inte känner någon. 
Boken får därför 5/5 poäng
Har ni läst boken?
 

bok - boktips - recension - review
9