Mitt år: 2022

En tillbakablick över året kan få en att uppskatta de små stunderna lite extara och de stora stunderna ännu mer. Ibland har det hänt saker som man glömt och en tillbakablick kan vara ett perfekt sätt att minnas de på. 
Några tillbakablickar över året som gått. Mina mer personliga inlägg har minskat och mode inlägg har ökat, vilket gör att detta blir ett perfekt inlägg för er att veta lite mer om mitt liv. 
Vad är det bästa från 2022 som hänt er?
 Det känns så långt bort när man tänker på det men året började med en stor våg av förkylning, feber och corona för en stor del av familjen. Som tur är klarade vi alla oss rätt bra och kunde återhämta oss. 
Pärlhalsbandet var en stor del av mina outfits under första halvåret. Det kändes så klassiskt och tidlöst ihop med stickade tröjor. Många goda frukostar hos Två Systrar och vi har nu kommit fram till att det finns inget ställe som gör lika goda bullar som de. Februari betyder semlor så en och annan chokladsemla bjöds det på. 
 
Mars är min måndag och jag och mamma firade mig med en afternoon tea. Otroligt mysigt och ett roligt sätt att fira sin födelsedag på. Vi gjorde vår egna version, 2020 tror jag, hemma så det var mysigt att få göra detta också. 
Två födelsedagsfiranden i april. Den ena var för min faster och den andra för mina bröders mamma. 
Maj är en av årets vackraste månader med alla blommor som blommar. En bild vid körsbärsträden var ett måste och sedan hade jag och mormor en väldigt mysig dag tillsammans. Mamma fyllde år så dukade upp till en fin frukost. 
Ännu en afternoon tea och även konsert. Jag hittade även min nya favoritsallad på Väla så den har jag mumsat på ett par gånger. 
Sen kom sommaren. Det blev ett och annat födelsedagsfirande. En sväng till Enkla ting, vilket är ett måste. Fredriksdahl under sommaren är fantastisk och sen blev det även ett och annat Ängelholm besök. 
Två dagar i Ystad vilket var helt magiskt. 
Hade en kusin på besök i några dagar så var med henne ett par gånger. Både på fika och middag. Till och med Lexie fick träffa henne och förvånansvärt gick det väldigt bra (hon är inte jätteglad för folk hon inte känner). I slutet av sommaren blev det även en drink med en kompis i en ny del av Helsingborg. 
 Lexie fick även umgås med kusinernas hund, Lady, och jag tror hon har börjat tolerera henne lite bättre. Lyckad till och med få de att stå still för en bild. 
Klippning och ny kavaj från ZARA vilken fick mycket använding under hösten. 
En massa god mat. Bland annat fondue och ostbricka. 
Lexie fyllde 10 år i november och då förjtänar man en och annan present. Eftersom hon fyllde 10 tyckte jag hon förtjänade denna Chewnel leksaken jag tittat på länge. Utöverdet fick hon en boll och en massa av hennes favorit godis. Hundbenet var självklart hennes favorit men jag måste säga att hon gillat väskan mer än vad jag trodde. 
November avslutades med två födelsedagsfiranden till innan det var dags för december och en massa julpynt. 

6