Stunder från juni

Det känns verkligen som att sommaren har börjat nu och dagarna fylls av goda islatte, blommor ooch en mysig stund med en bok i handen. 
Även om man kanske inte tror eller tänker det vid första anblick har Helsingborg så många fina parker att erbjuda. De erbjuder en massa härliga blommor och är parkera är tillräckligt stora för att bara ta en kort förmiddagspromenad. 
Det hann bli en grillning på stugan och jag har njutit av att läsa min nya bok, Paris. Kärlek. Ost, som känns helt perfekt för sommaren. 
Jag och Lexie hann åka förbi stugan än en gång för en lässtund och för att njuta av våra pioner, vilket är en av mina favorit blommor. Förra året hade peionen blommat för första gången och vi fick tre blommor men i år levererade den med en hel busket. Det såg så magiskt ut!
 Ett av mina saker på sommarens to-do lista är att börja måla med akryl och speciellt att få till denna 3D effekten. Jag jobbar fortfarande på det och hoppas att mina skills kommer bli ännu bättre i slutet av sommaren. 
Juni har bjudit på fyra olika födelsedagsfiranden, alla med lite olika vibes. Allt från trädgårdskalas och grillning till en lyxig fika hos Enkla Ting. 
Självklart har jag både köpt och tagit med mig hem pioner från stugan för att få njuta fullt ut av dem. Och som ni såg i ett av mina senaste inlägg fick rummet ett litet lyft med nya posters från Gallerix
Under hela juni månad fram till den tredje juli har Fredriksdahls trädgård haft gratis inträde så det har utnyttjats en och annan gång. Det är verkligen värt att besöka dem när rosorna har börjat blomma! Självklart vill jag veta hur er juni månad har varit<3
9