Rosa skönhetsprodukter - mina favoriter

Inlägget innehåller annonslänkar
Hur härligt är det inte att hitta produkter i ens favorit färg? Jag älskar ju rosa så därför har jag samlat på mig ett par rosa favoriter som jag tänkte dela med mig av. Allt från O.P.I nagellack till en rosa ansiktsmask från Origins. För att komma till produkterna är det bara att klicka på rubriken!
Har du någon rosa favorit? Eller vilket favorit produkt har du hittat i din favorit färg? Dela gärna med dig!
Jag har nog berättat i tidigare inlägg hur mycket jag älskar denna rosa ansiktsmask från Origins. Förutom att den är rosa, gör den huden otroligt len och minskar porerna. För mig är denna ansiktsmasken nog så speciell då det var första gången jag kände att det hände någonting när jag använde den. Masken är lite dyrare men den är värd det och så är du också ;)
 
Tänker att jag fortsätter på samma spår. Denna lotion som också kommer från Origins är en riktigt härlig produkt. Den har samma syfte som ansiktsmasken har och är därför perfekt att använda i kombination med den. Lotionen återfuktar huden och minimerar porerna. I och med att den har ett mer vattningt formula känns den väldigt skön på huden. 
När jag hittar en produkt jag gillar så tar det tid innan jag vågar testa något annat. Att hitta en mascara som ger mer volym till fransarna har alltid varit något jag tycker är intresssant. Denna från Maybelline har blivit min favorit efter att ha testat en massa olika. Den ger dig längre fransar, mer volym, fördelar dem fint och är inte klumpig. 
 
För mig är denna mascara lika bra som Maybellines och ger liknande resultat. Denna från Too Faced känns som en lyxigare varit och är perfekt om du vill unna dig en ny mascara. 
 
 
En fräsch, feminin och lätt parfym från Burberry. Basen består av jasmin vilket är min favorit. Sen känner man toner av krispigt äpple och lite ros. Det känns som en klassisk parfym och perfekt för den yngre klassiska kvinnan.
Det här är definitivt något för den som vill unna sig själv eller någon annan. Dior creme abricot är en nagelkräm som ger näring till nagelbanden, stärker naglarna och återfuktar dem. Jag gillar att applicera den på kvällen för att låtan den arbeta under natten. För att märka någon skillnad tror jag dock att man måste använda det kontinuerligt. 
 
3 nagellacks favoriter
Jag älskar att testa nya rosa nagellack och hitta den perfekta rosa nyansen. Dessa tre är mina stora favoriter. Först är det O.P.I:s Put it in neutral. Det är en fin och tunn färg (kan man säga så), därför behövs det mellan 2-3 lager beroende på hur man vill den ska se ut. Jag gillar när det inte är helt täckande så jag försöker hålla mig till 2. Den andra är Essies: Mademoiselle och den är den perfekta neutrala om man vill bara ge naglarna en liten touch av rosa. För att verkligen se någon färg behövs det 3 lager. Slutlgien H&M:s Head in the clouds. Detta är nog min 3 flaska, precis som O.P.I:S nagellack. Den täcker väldigt fint efter 2 lager och går mer åt det rosa hållet samt är inte lika genomskinlig som de andra. (Den kan ha bytt namn till tex So luch) Älskar den!
 
6