My two items of the month

När man inte handlat på länge och äntligen beställer hem ett paket från ZARA, så vet man till slut inte vet vad man vill behålla. Jag måste ändå säga att det positiva med hela det här senaste året är att min konsumtion har minskat. Främst för att jag har knapt någonstans att bära kläderna, om jag köper nytt, samt att jag alltid älskat att handla i butik, så online shopping har aldrig varit något jag föredragit. Nu har det däremot blivit lite mer online shopping än vanligtvis, men överlag mycket mindre shopping, vilket ändå känns lite skönt ibland ( kommer från någon som älskar mode..hahah). 
Jag köpte en otroligt fin, nästan broderad, vit klänning med knyte i midjan. Den både är och är inte min stil men jag älskar den. Den sitter så fint och kommer vara perfekt till sommaren med både ballerina skor och sneakers. Min plan är att fota den när rosorna har börjat blomma, så blir ett tag innan ni får se den på. Men jag kan hinta om att den har lite Blair Waldorf vibes. 
Det andra plagget fick bli denna vita tweed kavajen med guldiga knappar, som verkligen är ett statement plagg och det älskar jag, speciellt när det kommer till kavajer. Under sommaren kommer min kavajer till väldigt bra använding då jag älskar att ha dem som jacka. 
 
20