Closing chapter 6: June

Oj vilken månad! Det känns fortfarande sjukt att tänka att allt detta har hänt under en månad och det ska bli så kul att få dela med mig av allt till er!
Från blommor i trädgården till blommor i buketter. Från våriga outfits till sommaroutfits med bara ben. Från mysiga stunder med familjen till härliga stunder med vänner. 
Hur har er juni månad varit?
 Maj månad avlsutades och juni månad inledes med en liten av slutningsmiddag med de jag närmast jobbat med under min praktik. Väldigt fint gjort av de och jag fick utöver det liten Rituals produkter och ett pressentkort. Efter det var det bara att redovisa praktikrapporten och vänta på examensceremonin. 
Jag fick äntligen använda mitt pressentkort jag fick av mamma på Trivas på Råå för en enkel ansiktsbehandling. Väldigt rolig upplevelse då det är inget jag har gjort tidigare. Det var väldigt fint inrett med trevlig personal, och detas trädgård var helt magiskt. Ska definitivt tillbaka dit för att en lunch eller liknande. 
Firade mina börders födelsedag med grillning i trädgården. Det blir oftast en heldag men det är alltid lika härligt. En runda till Emporia med lite shopping, självklart, och jag kommer så småningom visa er vad jag köpte. Mileys intervju med Vogue UK släpptes i butiker och jag nästan sprang för att köpa den. 
En efterlängtad klippning och slingning. Är otroligt nöjd denna gången (även om jag kör på samma nästan varje gång), det känns som hon gjorde ett extra bra jobb. Efter klippningen besökte vi Viapalermo i Malmö. Jag kan varmt rekomendera de. Glassen var otroligt god och cappuccinon kunde inte blivit bättre. 
Det har blivit många vändor till Fredriksdals trädgård. I början av månaden började pionerna att blomma och det var så magsikt. I slutet av månaden började rosorna däremot att blomma så har även varit tvungen att se de. Det är alltid så vackert denna tiden på året. Mina pioner på vår koloni stuga har även blommat och jag älskar det. De är många fler detta året och ännu större och fluffigare. 
Sen kom även min examenscermoni. Nu kan jag äntligen säga att jag har en kandidatexamen i Personal och arbetslivsfrågor från Lunds universitet. På ett sätt känns det som ingenting har ändrats men samtidigt känns det konstigt att jag aldrig (aldrig säg aldrig) ska plugga igen. Nu är nästa steget att börja söka jobb, så vi får se hur länge det tar. Vet inte om det känns stressigare eller själva skolgången. 
 
Det var ett begränsat antal man fick ha med sig men jag tyckte att det var lagom. Jag fick ta med mig alla de som står mig närmst och som betyder något väldigt mycket för mig. Efter ceremonin åt jag, mamma, mormor och morfar middag på Kajgatan 1. Och här om dagen blev det middag med pappas familj för att fira. 
ZARA Blus (ny) / Mango Kjol (gamal) / Bianco Di Slinbacks 
Månaden har avslutats med en fika med en kompis. Jag och mamma fikade på Enkla Ting och som jag saknat att sitta i deras trädgård och bara dricka en god kopp kaffe. Sen träffade jag en annan kompis en kväll och vi satt upp på Sea U:s rooftop. Väldigt trevlig men vi både tyckte att det kännas lite överskattat. 
Rundade även av med en härlig promenad och photoshoot bland rosorna på Fredriksdal. 

9