Closing february

Semmlesäsongen har definitivt varit en stor del av februari. Självklart åts det vanliga men även en och annan fylld med nutella. Vi blev även bjudna på hemmagjorda semlor från en på jobbet och det måste nog varit den godaste av de alla. 
Jag hann även läsa ut Twisted games. Som jag fastnade för denna boken, riktigt bra! Jag har som mål detta året att läsa minst 6 böcker (har tidiagre aldrig haft ett läsmål) och fortsätter det i samma takt att jag läser ut en bok vartannan månad kan jag nog lyckas. En recension på den första boken Twisted love finns redan publicerad på bloggen. 
Fick en fin bukett av mormor när hon och morfar var på fika hos oss och sen köpte även mamma ett par fina tulpaner till mig. Älskar att ha blommor hemma. Jag försökte även köpa två buketter efter det men de höll inte alls lika bra tyvärr. 
Mycket hudvårdsshopping om jag ska vara ärlig. Köpte ett nytt serum som bara väntar på att få öpnnas och även en gua sha tool. Jag har en jade roller sen innan och var ju inte direkt imponrerad av den, så vi får se vad jag tycker om denna men ska bli kul att testa i alla fall. 
 Fortsätter ha möjligheten att jobba hemifrån och jag är så taksam för det. Har pratat om det innan men jag är definitivt den typen av introvert som behöver fylla på med mitt sociala batteri. Det gör att när jag få jobba en dag hemma kan jag fylla på med energi och vara lite mer social dagen efter ;)
Jag fyller år direkt i början på mars så lite presentspaning har gjorts. 
Tog oss ut en dag på en större promenad när det äntligen slutat regna! Vi hade hoppats på lite mer sol men man kan ju inte begära för mycket. Det var faktiskt rätt behaglit och inte jättemycket vind. 
Lyssnade även på podden Call her daddy och denna gången hade hon Tish och Brandi Cyrus som gästed. Jag brukar inte lyssna på hennes på så ofta men när det är några intressanta kändisar, som jag gillar, brukar jag lyssna. Det var ett helt underbart och stundtals kaotiskt avsnitt. 
10