Closing chapter 9: September

Även om september inledes med en förkylning så har det varit en mysig månad. Jag har försökt inkorporera allt mer höstliga grejer som ska ge höstkänslor, allt från gröt på morgonen till mysiga lässtunder på kvällen. 
I mitt love list nr.5 inlägg delade jag med mig av mina nyaste tefavoriter. Två september mornar har bestått av ny bakade scones med te och tända ljus. Det har verkligen varit så mysigt. 
Blev en runda på IKEA och jag vet helt ärligt inte när jag var där sist och handlade. Jag fastnade direkt för deras ljuslyktor i rosa och beige färg, samt dessa stora hortensior som de tydligen inte ska sälja mer. Köpte även ett datorställ som jag länge velat för att egenltigen förbättra min hållning och inte få ont i nacken lika mycket. 
Bland alla höstkänslor blev det en sommrig kväll vid havet med middag, jag, faster och farmor. Det var verkligen så härligt väder. Sommarvädret fortsatte med en sommrig fika med en vän i stan. 
Lite höstshopping har det också blivit. Jag märker själv snabbt att det är höstmode jag dras till. Har alltid något nytt som jag vill köpa i jämförelse med till exempel sommarmodet. Än så länge har det blivit en ny stickad klänning och brun tröja. Så taggad på att styla de. Om ni följer mig på Tik Tok (Ennamiley) så har ni kanske även sett att jag har lagt undan alla sommarkläder och tagit fram höstkläderna. Det är inget väder än för stickade tröjor, men snart så. 
Slutligen har jag även suttit fastklistrad vid tv:n varje måndag för att titta på TV4 serie Tronen som handlar om Kungen och hans 50 år på tronen. Väldigt intressant och bra gjord serie med hög kvalite. 
2