Closing chapter 3 - March

Jag tror att de flesta av oss hoppades på riktiga vårkänslor när vi började på kapitel 3, men det känns som vi avslutar det med lika lite vårkänslor. Lite sol ser vi då och då, några små blommor har försökt ta sig fram men inget mer. Vi får nog vara tacksamma för det vi fått. 
 
Mitt tredje kapitel har varit riktigt bra, främst på grund av min födelsedag. Om ni inte läste inlägget , började dagen med min favoritfrukost, sen en mysig fika hemma innan paketöppning och lunch med mormor och morfar. Sen blev det en middag med pappas familj och en med kusinerna på mammas sida. Levde på dessa underbara blommr ett bra tag! <3
Min andra höjdpunkt för mars var att Miley släppte ett nytt album, Endless Summer Vacation, och en backyard session med Disney Plus. Jag älskar det och är definitivt en av hennes bästa album. När jag börjar lyssna på hennes nya album hittar jag direkt en ny favorit men när jag lyssnat för mycket på albumet, drar jag slutsatsen att jag typ älskar alla lika mycket. Har ni lyssnat?
Ett litet köp för denna månaden är en scalp scrubb från Rituals. Att ta hand om scalpen har blivit lite trendigt den senaste tiden, men jag har alltid varit intresserad av att ta hand om scalpen eftersom jag har alltid haft problem med den. Blev därför inspirerad av en på Tik Tok att testa scalp scrubb, ska bli spännande. Har ni testat?
Jag bara måste visa denna bilden på Lexie. Hon har aldrig riktigt haft ett behov av att hela tiden vara med oss men att ligga bland våra skor älskar hon. För några dagar sen la hon sig på mina tofflor och somnade. En stund hade hon även lagt in nosen. Så gulligt då hon annars inte gör det. 
 Och slutligen en favoritoutfit från mars  innan vi avslutar. Blå skjorta, beiga byxor, vit trenchcoat och scarf runt halsen. Så klassiskt och elegant. Snart ska jag iväg och fira min fasters födelsedag. Vi hörs i helgen med aprils Happy Letter. 
4