Closing chapter 3 - March

Innehåller adlinks
Månaden man trodde våren skulle visa sig men inte än, inte riktigt i alla fall. Några glimtar av solen har man sett men inte alls lika mycket som man kanske tänkt. Överlag blev mars inte som jag tänkt. Jag nämnde i något inlägg att jag inte riktigt mått bra och det har inte riktigt blivit bättre. Många dagar påverkas av det och det har även gjort att jag (helt ärligt) inte vågat göra mycket grejer utanför jobbet för hur jag kommer må. Med det sagt blev födelsedag inte heller som jag tänkt mig. De stora firandena ställdes in och firade istället med min närmsta familj. Som ni kanske förstår har månaden mest handlat om att försöka hitta någon balans, förstå vad som är fel och använda de lediga timmarna åt att vila i hopp om att det kanske ska hjälpa. 
 Blev lite prosecco, tårta och presenter ihop med en bukett blommor till min födelsedag. Det blev två sorters tårtor och båda blev så goda. Tänkte kanske skriva ihop båda recepten till bloggen så ni också får ta del av godbitarna. 
Många goda frukostar, bananpannkaka med färskabär och kokosgrädde, små portioner chiapuddin med jordgubbar och färskt bakade ölscones från ett bageri. Mums!
Det bästa med mars har nog ändå varit alla blommor. På något sätt har jag alltid haft färska blommor hemma och det gör verkligen så mycket. Dessa röda rosor har hållit sig färska i över två veckor vilket jag nog aldrig varit med om tidigare. 
Utan att trötta ut er om denna bokserien så är jag nu på bok tre och jag älskar den! Ska bli så kul att dela med mig av recensionerna. 
 
I Helsingborg har de haft en gittarfestival av något slag. Mamma ville så gärna gå på en konsert med Gustav Lundgren som spelar gypsie jazz. Jag ville vara snäll så jag följde med men jag måste säga att jag blev positivt överraskad, det var riktigt spännande att få lyssna. Alla var otroligt duktiga. 
Skulle iväg och köpa present till en i släkten som fyller år. När jag skulle betala hennes present sa de på Rituals att jag kunde ta ut min födelsedagspresent från dem. Jag blev rätt förvånad då jag trodde den gått ut men tydligen inte. Till min förvåning fick man denna handwash från deras private collection. Har handkrämen sedan innan så det blev ett perfekt sett ut.  
 En mysig middag på en ny restaurang, Bosco, med faster och kusinen för att fira min födelsedag. Väldigt fin, klassisk och modern restaurang med relativt normala priser. Maten var god och personalen var trevliga!
 
Invigde min nya tröja som jag fick i födelsedagspressent. Den kommer från &otherstories och är så skön samtidigt som den är välidgt elegant och feminin. 
Inledde påskhelgen med en god frukost hos Conditori två systrar. Förra gången jag var där smakade jag deras ölscones och det är officiell min nya favorit hos dem. 
Koftan är också en present som jag älskat att bära! Jag visste att denna typen av kofta kunde bli en stor favorit i min garderob, men inte trodde jag den skulle bli en sådan STOR favorit. Mars avslutas med en påsklunch hos kusinerna innan vi beger oss in i april (!). 
8