Closing chapter 4: April

 Att tänka tillbaka på att april började i vinterjacka och täckbyxor på skogspromenaden och att man nu i slutet kan gå i fina tunna jackor och lättare skor. Helt underbart. April började i alla fall med en härlig promenad vid Sofieros skog. Som ni ser på Lexies ansiktsuttryck var det inte en lyckad promenad då hennes lilla kappa var tvungen att åka på.
 Det hann bli två fikor på Falhmans och jag lyckades fota några härliga våroutfits som ni har sett och ska få se. 
Minst två rundor till kolonin. Denna säsongen börjar jag nästan tycka att det är härligare att komma hit när det är vår istället för under sommaren. Det blev i alla fall lite gräsklippning, nya gulliga handskar för min del från ÖoB och lite pannkakor på verandan. Köpte även ranunklar som jag hoppas vi ska plantera snart.
Var på AW med ett av teamen jag praktiserar hos. Det blev en sväng till Regio och självklart tog jag en pizza.
Jag lyckades äntligen få tag på ett par piontulpaner till ett resonabelt pris så det har varit helt underbar att se de blomma. 
Åt även en trevlig middag med farmor, faster och kusinen på Paolos en fredag. Denna gången blev det tryffelpasta för min del, väldigt god och mättande. 
 
Lyckades, självklart, även ta några fina bilder bland körsbärsträden. Alltså det är alltid lika vacker och jag tröttnar aldrig. Försöker gå förbi ett par varje dag när jag är ute med Lexie..hahaha.
 I slutet av april blev det två familjemiddagar på båda sidorna av familjen med en massa god mat. Ena dagen bar jag min rosa kavaj för den kändes som riktig vår. Den andra dagen regnade det så då fick den svarta kavjen åka på, vilken har blivit min stora favorit på senaste.
Hur har er april varit?
5