How to stay chic by the pool or beach

Innehåller Adlinks
En outfit vid polen, stranden eller också i trädgården behöver inte enbart innebära badkläder, vare sig du föredrar bikini eller baddräkt. Det finns så mycket detaljer att lägga till som nästan gör det roligt att klä sig för en dag vid vattnet eller i trädgården bland allt grönt. 
Hur gillar du att vara klädd vid polen, stranden eller i trädgården en varm dag?
Det första jag skulle säga att man kan tänka på är vilka färger man vill utgå ifrån eftersom detta kommer göra det mycket enklare att hitta rätt badkläder och accessoarer som passar. Tänker du den här Franska Riviera stilen med svart och vit baddräkt, eller skandinaviskt mode med ljusblåa nyanser. 
 
Sen är det också bra att komma fram till vilken typ av badkläder passar just dig. Är det en baddräkt eller bikini och vilka detaljer har den. Med andra ord vad är det du känner dig mest bekväm i. Tänker man elegant, klassiskt och tidlöst är det neutrala färger och badkläder som inte visar allting utan är ändå modest. 
 
Om man strävar efter den klassiska och eleganta looken är slides och espadrills mer passande än flip flops. Samtidigt som flip flopsen är bäst när man är i sanden, så ska man utanför badområdet är slides eller liknande mer passande. Märken some Dune, Castaner och Ralph Lauren har fina skor som passar. 
 
Ännu en viktig detaljs är kimonon eller sarongen. För det första kommer det att skydda ens hy från solen  och för det andra kommer det att ge badkläderna en elegant känsla. Håll dig till väldigt neutrala färger och inga stora mönster, speciellt om badkläderna redan är mönstriga. Av samma anledningen kan det vara bra att ha en stråhatt eller fedorahatt som skyddar dig och får dig att se väldigt elegant ut. 
Mycket av att vara elegant och klassiskt handlar om de som detaljerna man lägger märkte till som kanske andra inte skulle ha gjort. Till exempel ha håret uppe i en hårklämma som passar sarongen eller en scarfette som matchar bikinin. Ett annat tips är att ha en necessär där du kan ha alla dina nödvändigheter som SPF, solglasögon eller läppbalsam. 
 
Mina två sista tips kommer vara att hitta en fin handduk eller strandmatta som verkligen gör att du står ut, och som nämnt har tänkt på detaljerna. Slutligen måste du självklart ha en fins väska att bära alla dessa nödvändigheter i. Ett klassiskt och elegant alternativ är en canvas shoppingväska eller en stråväska. 

elegant mode - klassisk - klassiskt mode - mode tips - sommar - sommar mode - sommar outfit - strandmode - strandväska
10