Closing chapter 8: Augusti

 
 
Juli avslutades och augusti firades in med pizza på Regio. Har aldrig varit där så ofta som detta året, men jag älskar det. Så god mat, bra priser och mysig restaurang. Blev en vanlig Margarita och en pizza med citronkräm och sparris. Ett glas prosecco och bellini, vilket nu blivit min favoritdrink. 
En mysig fika på Enkla Ting med mamma och Lexie. Det var ett tag sedan vi hade med oss Lexie på fika och oj som hon hade saknat det. Hon var så uppspelt och nyfiken på alla som var där, speciellt alla hundar. 
Mycket matbilder känner jag nu. Det blev även frukost på Två systrar med mamma och en av hennes kompisar. Sedan tog jag och pappa en middag på Roys en kväll. Det var nog den kvällen solen kom fram och det blev nästan varmt. Jag hade tänkt på länge på deras goda fisksoppa, så trots värmen tog jag det och besviken blev jag inte. Den är fylld med morötter och potatis i små bitar, lite räkor och två bitar med torsk och lax. 
En rolig händelse, utöver allt det andra härliga, var att jag och en Instagramvän träffades. Vi följer varandra på Instagram och kom fram till att vi bor några städer ifrån varandra, så vi möttes halvvägs och tog en fika på Patisseriet i Lund. 
10