Maj har blommat

Jag älskar att få spendera maj bland alla vackra blommor och alla träden som blommar så fint.  Det gör verkligen promenaderna så mycket härligare. 
Jag har spenderat maj månad genom att dela upp ena halvan av min pluggtid till att plugga inför tenta och den andra halvan för att skriva uppsats, vilket innebär att halva betyget på denna kursen grundar sig i tentan och andra i uppsatsen. För mig har uppsats  alltid varit någonting jag föredrar, då det kännas som jag har mer kontroll över resultatet jag lämnar in och för att jag tycker det är roligare att få sitta och skriva än att läsa. Uppsatsen handlade om att skriva en komparativ uppsats, då man skulle jämföra samma rättsregel i två länder, vilket har varit väldigt intressant. 
Hann träffa en kompis på en snabb lunch och sen köpte jag även en grön smoothie. Jag har haft ett sånt sug efter en grön smoothie så när jag fick lite tid över i stan var jag tvungen att köpa. 
Jag har äntligen hittat min vita trenchcoat som jag letat efter så länge. Den är lite lång på mig så vi ska försöka sy upp den så att den passar mig perfekt. Trenchcoaten kommer från H&M. 
 
Har firat mamma som har fyllt år och det bästa jag vet är att få fixa stora, fina och lyxiga frukostar så hon fick därför vakna upp till en lite franskt inspirerad frukost. 
Det är så roligt att man ibland kan vara på humör för en viss typ av naglar, så jag gjorde en mandelform och målade dem i en härlig röd färg. 
Åt en väldigt god men enkel soppa som innehåller bland annat morötter, potatis, ärtor och majs. Mums. 
 
Det blev ännu en afternoon tea på Kitchen and table där jag firade min födelsedag och det hann bli premiär för mina nya trenchcoaten också och jag är väldigt nöjd med mitt köp kan jag berätta. Den sitter så fint och känns väldigt lyxig. 

6