- october 2019

Ny outfit, fika och körlektion

Allmänt, Life / daily life, fika, life, lifestyle, mysigt, ootd, outfit, vardag, vardagsglädje, vardagsinlägg / Permalink / 8
 
Måndag och ny vecka med nya tag, det kan jag verkligen känna att denna måndagen betyder för mig. Jag började i alla fall dagen med en 2 timmars lång körlektion, så jag kände nästan att halva dagen hade paserat när det var klart. Unnade mig lite bananpannkakor när jag kom hem och ohh vad gott det blev. Har inte ätit det på hur länge som helst. Sedan blev det lite plugg och vid fem stack jag till stan för att träffa en kompis. Vi sat på Espresso house på gå gatan, det är så otroligt mysigt att sitta där och kolla ut när det är mörkt och grått ute. Riktigt bra start på veckan. 
 
Igår, söndag, va jag en sväng på Väla och hittade så mycket fint och ett par saker fick följa med hem. Jag är ingen person som shoppar stora mängder åt gången utan shoppar mer vart annan vecka och köper ett plagg. Denna gången blev det mer än vanligt men jag är så otorligt nöjd över alla mina köp. Tänker dock att jag fotar allt som en outfit så får ni se det lite längre fram :)
 
 
 
Till top