- october 2020

Mysig onsdag, ledigt och Dynasty!

Allmänt, Life / Permalink / 20
Torsdag, och jag har haft två helt underbara lediga dagar. I tisdags hade vi vår andra tenta vilket betyder att sociologi kursen är klarr och nästa vecka börjar psykologi kursen. Jag har lånat boken men den har ännu inte kommit, så håller tummarna på att jag får den imorgon. Detta har därför inneburit att jag har unnat mig själv två lediga dagar, vilket har känts så konstigt med tanke på att skolan har varit den ända jag har sysselsatt mig med. 
Igår bestämde jag och pappa att vi skulle träffas och ta en promenad i stan samt äta lunch tillsammans. Det va så otroligt mysigt med tanke på alla fina löven och solen som tittade fram. 
 Det var inte mycket folk så vi satte oss och tog vår lunch inne på Fahlmans. Jag har bara testat deras sötsaker men blev positivt överraskad hur god deras macka också var. 
Förutom det, hann jag även med att fota en massa bilder och titta lite extra mycket på min nya favorit serie, Dynasty. Har ni hört om den? Det är tydligen en serie som fanns under 80-talet och nu har de gjort en ny version av den. Mitt bästa sätt att beskriva serien som, är precis som en artikel jag läste skrev, är 80-talets Gossip girl är tillbaka. Jag kan bara säga att jag håller med!
Mot kvällen blev jag och farmor bjudna av en släkting på middag. Vi hade en mysig kväll och blev bjudna på en väldigt god vegetarisk pastagratäng samt sallad. 
 
Idag? Har jag snabbt tittat in om Väla för att lämna tillbaka ett pakett och samtidigt köpa en present till pappa som snart fyller år. Shopaholicen som jag är lyckade jag även hitta en ny bok samt pyjamas till med själv. Lyxade även till dagen med en bakelse från Cafe Schiller som jag och mamma njöt av när hon kom hem från jobbet. 
Till top