- april 2020

Studenten, ny rutin och mösspåtagning!

Allmänt, Life, Studenten / How to incorporate your favoriter color in your daily life, lyxig vardag, studenten, vardag, vardagsglädje / Permalink / 10
Kommer ni ihåg att jag fick en stor Chanel bok av mamma i födelsedagspresent? Jag har den på mitt soffbord och nu när ändå har mycket mer fri tid över, har jag börjat läsa i den och det har blivit en mysig rutin att läsa i den på eftermiddagen. Skönt att få släppa dator och mobil för en stund och ändå få lära sig om någonting man tycker är kul. 
Vad känner jag för studenten?
Självklart tycker jag det är jättetråkigt att det är inställt, precis som balen är inställd, det är någonting man har sett framemot och fixat inför det senaste halvåret. Förväntingarna om att man skulle få umgås med klassen både på balen och studenten, samt skapa minnen. 
 
Det blir ingen studenten som vanligt och vi kommer inte få uppleva allting som alla andra har, men jag känner att vi befinner oss i en situation som inte är vanligt och då gäller det att vi ska anpassa oss. Vi ska vara tacksama över att vi fortfarande kommer få träffa varandra och fira dagen på det bästa möjliga sätt. Jag kan tycka det är otroligt hur vi ska påverkas så pass mycket när de flesta fortfarande går till jobbet, restauranger, shoppingcentrum och annat är öppet, men just vi har blivit så instängda på något sätt. 
Imorgon är tanken att några i klassen ska träffas för att göra något kul och fira att vi fått våra mössor. Ska bli kul att bara få komma ut lite och träffa kompisar. Jag har ändå försökt att hålla mig inne så mycket som möjligt. 
Till top