- january 2020

Båstad Riviera Strand!

Allmänt, Life, Skåne / båstad, helg, helg i bilder, life, skåne, vardag, vardagsglädje, vardagsinlägg / Permalink / 21
I helgen var jag iväg med pappa och mina bröder, plus min faster med hennes familj i Båstad. Vi var där från fredag till lördag, en kort vistelse men det hade nog inte behövts mer. Kul att få umgås med familjen. 
Jag blev faktiskt väldigt positivt överraskad hur fint och modernt själva hotellet var, hade lätt haft många ut av detaljerna i mitt framtida hem. Rummen var riktigt fräscha och man såg att de var nya. 
Vi åt trerätters middag och vissa saker smakade bättre än andra. Jag var personligen inte så förtjust i förrätten som vara någon form av kyckling, men huvdrätten var med fisk och blomkål vilket var riktigt gott. Sedan tog jag även efterrrät, tyvärr var den väldigt liten men otroligt god. Den bestod av chokladkaka, ganache, glass och någon form av vit chokladmouse. 
På morgonen, innan vi åkte hem, tog vi en promenad bland husen och vid vattnet. Riktigt mysigt. Resten av dagen var jag hemma förutom ett ärende som uträttade, va rätt trött så kände bara för att vara hemme och vila. På söndagen blev det sedan en fika med två kompisar. 
Hoppas ni har haft en underbar helg!
Till top