- december 2018

Outfit resumé 2018!

Allmänt, Listor / dagens outfit, mode outfits, outfit, outfit inspo / Permalink / 19
Det märkas att ni har uppskattat mina outfit inlägg mest detta året, vilket gör mig glad eftersom det är mitt favorit inlägg att sätta ihop till er. Gillar att inspirera er genom outfits samtidigt som jag får vara kreativ och komma på nya outfits att visa er. 
Tänkte därför avsluta det här året med en outfits resume från 2018.
Januari
Kommer ihåg att grått på grått var någonting jag körde mycket på ibörjan av året, tyckte det var en tvist på den hel svarta eller vita outfiten. Som ni märker är den här tröjan en stor favorit även idag, den här så mysig och enkel.
Februari
Åter igen en outfit som går i de gråa tonerna, den scarfen är fortfarande en lika stor favorit än idag. Så stor, varm och mysig med andra ord perfekt för det svenska vädret. Dessa byxorn ska bli så kul att börja använda igen, då de är lite för tunna när det är under 14 grader.
Mars
Denna kappan är en stor favorit när det inte är för kallt, älskar färgen för man går ifrån de svarta kapporna. Här hade jag köpt nya skor och som jag längtade till att få använda dem. 
April
Skjortor under tjock tröjor är någonting jag älskar, det gör tröjan så mycket mer elegant och man känner sig mycket mer uppklädd. Samtidigt som jeansen gör att outfiten inte blir lika uppklädd. 
Maj
Eleganta shorts var någonting som jag var ute efter i sommras, eftesrom oftast grå jag i lite sportigare shorts eller kjol Dessa var däremot det perfekta paret och jag använde dem flitigt. 
Juni
Två rosa och vita outfits, älskar hur sommriga, eleganta och romantiska båda är. Vitt är verkligen den färgen jag gillar att ha på mig när det är lite varmare, så fräsch färg.
Juli
Detta linnet användes non stop och är som ni förstår en av de bästa plaggen jag äger. Perfekt när att ha under kavaj och speceillt att använda under sommaren för att ändå få en chic touch till outfiten. 
Augusti
Den här kjolen är nog den ända kjolen jag har som kan få mig att känna mig som en prinsessa och hur fin som helst. 
September
Har inte haft en jeanskjol på hur länge som helst men i sommras kände jag som det var ett måste köp. Det var så värt det för jag har använt den så mycket som det bara går, det har varit min variant av byxor under sommaren. 
Oktober
Tror inte nog det är själva outfiten som jag gillar här utan det är det rosa huset..hahaha så mycket ett rosa hus kan göra ;) Dessa Novita skor användes flitigt och det ska bli så kul att få börja anväda dem igen, det känns som att jag knapt använde mina finare sneakers andra halv året eftersom jag hade dessa. 
November
Capen är en stor favorit vilket jag tror ni har märkt, åh som jag längtar till varmare väder.
December
Vad säger ni? Vilka va era favoriet? Är det något speciellt ni vill se mer av inom outfits kategorin? 
 
 
 
Till top