- may 2019

Röstmottagare, bokföringsprov och teorikurs!

Allmänt, Life / Permalink / 25
Söndag, måndag och tisdag har bara gått i ett. Har haft så mycket att göra både till skolan men också utanför däremot känner jag även fast dagarna har gått förbi så passa snabbt så har jag känt att jag må bra och är glad vilket har känts väldigt senaste tiden. 
 
Söndag
Denna dagen startade så tidigt som klockan sex, jag skulle nämligen vara röstmottagare inför Eu valet. Detta pågick hela dagen som ni kanske förstod och jag var inte hemma först förens vid halv tolv på kvällen. Helt slut körd var jag ju kan jag lugnt säga men jag är välidgt nöjd att jag gjorde det, då jag faktiskt tyckte det var kul. 
 
Måndag
Var det full ös i skolan i och med att vi hade bokförings prov som pågick hela dagen i grupp. Som tur var kunde det här inte påverkar ens betyg så värst mycket och då vet jag att jag är på säkra sidan i alla fall :) På grund av att jag var så trött från gårdagen spenderades dagen hemma med lite plugg inför mitt svenska prov på tisdagen.
 
Tisdag
Idag har dagen bara sprungit förbi även fast vi hade ledigt i några timmar från skolan. I och med att vi fick en håla, beslöt jag och några kompisar oss för att sticka och äta. Det blev även lite tid för en is latte och låt mig säga att jag är fortfarande rätt så mätt. Sedan fortsatte skoldagen och jag hade sedan min första teorilektion för att kunna ta körkort. 
 
Till top