Closing chapter 12 - December

Vilken härlig månad när jag tittar tillbaka. Många fina och mysiga stunder man kan minnas tillbaka på. 
 Vi fick uppleva lite snö under december månad. För att njuta lite extra blev det en lång promenad i skogen och även en snabb fika inne på Brödkultur 2.0. Deras varma choklad var otroligt god och i all decemberanda fick det bli en saffransknut.
På jobbet bestämde vi oss för att inleda december med en lussefika som de tydligen inte hade haft tidigare. Det blev väldigt lyckat och många tyckte det var så mysigt och gott.
Som jag hade längtat till detta. Att se Nötknäppare känns som en riktigt juldröm. I år köpte vi biljetter för att se den som spelas i Helsingborg. De som dansade var otroligt duktiga och det var en magisk show, men jag ska inte ljuga, jag hade lite högre förhoppningar men det beror kanske på var man framträder baletten. 
En och annan saffransbirka har avnjutits. Ett bageri nära oss gör de godaste saffransbirkorna att det nästan blivit en större craving än lussekatter. 
 Sen kom 24 december som startar igång tre dagars festligheter. Söndag innebar middag hemma med mamma, mormor och morfar (självklart Lexie också). Vi bjöd på middag och lite olika kakor till dessert. Vi delade sedan ut lite paket och bara hade det mysigt. 
Den 25 december bar det av till kusinerna för att fira med de och även deras kusiner. Det serverades hur mycket god mat som helst och vi hade det väldigt trevligt. Vi avslutade kvällen med att dela ut julklappar och sedan körde vi även ett spel innan vi åkte hem.
Julens festligeheter avslutades den 26 hos pappa där vi firade jul med kusinerna. Jämför med de tidiagre dagarna blev det lite mer traditionel julmiddag med kalkon, julkakor och även ostbricka. Vi delade ut julklappar, spelade julklappsspelet och pratade länge.
 Innan december helt och hållet tog slut ville jag baka lite saffranscones till frukost. Så mysigt och ett perfekt sätt att runda av månaden. på. Sista veckan har varit lugnt, jag har jobbat,skriva 2023 reflektioner och börja fundera på nya mål för 2024. 
7