- may 2018

MissTunica

Allmänt, Outfits 2018 / 2018, dagens outfit, inspiration, samarbete, semester, sommar / Permalink / 1
I samarbete med Miss Tunica
Här kommer det ett hett tips till alla er som behöver en cover up till sommaren. Vare sig man ska till något exoitskt ställe utomlands eller bara vara hemma i Sverige i trädgården, kan du vara i behov av en tunika. Jag valde den vita tunikan eftersom den kändes mest lyxig och elegant ihop med den guldiga detaljerna.  
   
Antingen kan man ha ett linne och ett par shorts under tunikan eller en bikini. Beroende på vilka accessoarer du väljer att styla din tunika med, kan du uppnå den stilen som passar judt dig. Accessoarerna som jag har valt att styla tunikan med är självklart ett par solglasögon. Jag valde även att stylat med min klocka, som ger en lyxig känsla. Tunikan har lite guldiga detaljer vid ärmarna, vilken gör att klockans guldiga detaljer framhävs mycket mer. 
Nu när det har börjat bli riktigt varmt här i Sverige, känns det inte optimalt att ha håret ned slämpt. Därför har jag satt upp håret i en knut och adderat en scarf som gör outfiten komplett. Scarfen kommer vara en stor favorit för mig den här sommaren. Så enkel detalj men ändå så lyxig. 
   
Ni hittar tunikan HÄR!
   
En sak att tänka på när man ska styla tunikan eller styla över huvud taget, är att framhäva färgen i sina acessoarer som inte syns extra mycket i själva plagget man stylar. I den här outfiten tog jag hjälp av mina bruna glasögon, som hjälpte till att framhäva de guldaktiga detaljerna i tunikan.
Dessutom är det väldigt fint att stapla flera halsaband på varandra eftersom tunikan är lågt v-ringad.
 
 
 
 

Till top