Closing Chapter 2 - February

Hur känner ni inför att stänga kapitel 2 ? I mitt vårälskande huvud innebär det att vi välkommnar våren officielt även fast jag vet att vädret inte står på min sidan. För min del har februari varit en mysig, kort liten månad. Planen förra helgen var att jag och mamma skulle fira min födelsedag i förväg men det blev lite ändrade planer så jag kommer få någonting annat istället. 
 
Februari blev en liten shoppingmånad. Jag fastnade för en rosa kavaj från H&M som jag fick upp i mitt Tik Tok flöde och sedan dess har jag spanat på deras hemsida när vi får in den i Sverige. Den var slutsåld online men som tur var fanns den i butik. Väl i butiken hittade jag även en fin vit kavaj, lite längre modell som jag blev helt kär i vilket gjorde att båda fick åka med hem. 
Tulpaner är ju bland det finaste med våren vågar jag säga. IKEA hade reducerat priset från 35 till 15 kr per bukett och jag köpte två för vem kan motstå tulpaner. Att jag köpte två gjorde sån skillnad och buketten blev så mycket fluffigare. 
Det känns som att februari blev min hudvårdsmånad. Jag hade en hel dag då jag tvättade håret, la hårmask, rengjorde ansiktet, målade naglarna, ja allting och därefter fortsatte det bara. Ett av mina mål för 2023 är att göra min hudvårdsrutin minst en gång om dagen och verkligen gå all in, vilket jag känner att februari har gett mig. 



3