- january 2018

Må bättre del 12!

Allmänt, Hälsa / Permalink / 0
 
Tänk er att jag redan är på mitt 12 inlägg av den här serien, om ni är nya till min blogg och ni vill läsa de andra inläggen är det bara att klicka HÄR.
 
 
Skapa rutiner, är någonting jag lever för. Jag älskar att planera saker ett tag innan de ska göras och att ha rutiner är ännu bättre men jag tror att rutiner är verkligen bra för en för det ska finnas någonting som gör det till vardag. Sedan är jag en person som gillar att ha kontrol och speciellt veta vad som händer, genom att ha rutiner vet man lite vad som händer i förväg. Däremot tror jag att rutiner är någonting individuellt, alla är kanske inte så glada över att samma sak händer varje dag men då handlar det om de små guldkornen man gör för att göra varje dag lite extra speciell. 
 
Bryt rutiner, lika viktigt som det kan vara att skapa rutiner är det lika viktigt att kunna bryta rutiner. För det finns vissa rutiner som inte är bra för dig, rutiner som kan skada dig och du kan hamna i en ond cirkel till slut. Det handlar bara om att veta när den rutinen man har, har gått för långt. 
 
 
   
 
 
Till top