Love list nr.8

Innehåller adlinks
Alltid lika spännande när jag samlat på mig några favoriter och kan dela med mig av dem.
Ni får gärna dela med er av era favoriter just nu i kommentarerna! 
Loreal Paris
Shine shampoo with pearl powder
Adlink
När det kommer till schampoo har jag alltid letat efter något som ger volym. Efter så många år med  olika schampoos som egentligen inte hjälper, gav jag upp och tänkte köra på schampoo som ger lyster istället. Bland det som fanns på hyllorna på Maxi fastnade jag för Loreals shine shampoo med pärlpuder. Jag kan erkänna att jag fastnade för marknadsföringen av den rosa flaskan och att det innehåller pärlpuder (om ni bara hade hört min glädje när formulan också var rosa!), men jag har känt att schampoot och balsamet har gett en annan lyser och mjukhet till håret som jag tidigare inte haft. Så en bra och prisvärd produkt. 
 
Most wanted
By Beyonce & Miley Cyrus
Lyssna här
För er som följer Beyonce så vet ni säkert att hon släppt ettt country album, vad många av oss Miley fans inte visste var att de två sjunger en låt tillsammans på albumet. Låt mig säga så här, jag trodde aldrig att jag behövde höra de sjunga tillsamman men denna låten har ändra din åsikten. Wow, deras röster tillsammans! De är otroligit kompatibla på det sättet. 
 
 
Rosenserien body scrub
Adlink
Det var ett tag sedan jag blev färdig med Rosenseriens body scrub, men jag ville ändå dela med mig av den. Produkten har en färsk, nästan citrusaktig doft. Jag tyckte verkligen om den då huden blev mjuk och produkten var inte enbart hårda korn. Istället var kornen blandade med en kräm som gjorde den väldigt skön och lätt på huden. En produkt väl värd att testa. 
1