- march 2020

Serieinlägg!!

Allmänt, Favorites, Inspiration/Tips, Photos / blogg.se outfit, dagens outfit, gossip girl, ootd, outfit, serier / Permalink / 23
Det hade varit så kul ett se ifall ni gissar rätt på vilka två karaktärer jag inspirerats av för den här outfit, innan ni börjar läsa vidare det här inlägget om serier. En av serierna är en svensk serie och den andra amerikans. Det hade även varit kul ifall ni också svarade på dessa frågor i kommentarerna :)
Mina favorit serier 
Mina all time favorite serier är Gossip Girl och Catfish, det är dem två serierna jag alltid kan kolla på och även kolla i sträck. Sedan gillar jag också att kolla på The real housewives, Teen mom, Wahlgrens värld,  Suits och även fast jag inte längre kollar på den måste jag ju nämna Hannah Montana. Är man ens hennes fan om man inte nämnre den serien. Gossip Girl och Suits är de två serierna jag verkligen fastnade för och inte kunde pausa, utan va bara tvungen att kolla vidare och få veta slutet. 
 
Favorit genre och bäst klädda karaktär?
Som ni märker gillar jag serier som är rätt verklighetstrogna, lite romantiska, lite fyllda med drama och främst reality. Och innan vi går lite djupare in på min favorit serie, Gossip Girl, tänktejag bara dela med mig av mina två favorit karaktärer när det kommer till outfits. Den ena är Blair Waldorf från Gossip Girl och den andra är Mikaela Schiller från Solsidan. 
Gossip Girl
Är en serie som handlar främst om New Yorks rikaste ungdomar förutom en familj. Man får följa deras vardag som är allt annat än vanlig, de går på exklusiva fester, har problem i familjen, mycket kärleksdarama mellan huvudkaraktärerna men även andra karaktärer och allting som de görs läggs vill ta reda på, eftersom hon har skapat mycket trubbel mellan dem som vänner. 
 
Mina favorit karaktärer och de jag gillade minst
Egentligen gillar jag de flesta huvudkaraktärerna som tillhör Upper east side, men min största favorit var självklart Blair Waldorf och Chuck Bass. De två var ju även mitt favorit par och Blair är även den karaktären jag helst hade varit ifall jag hade kunnat vara en karaktär.
Humphrey familjen är dem jag gillade minst, samtidigt som jag tror serien inte hade varit den samma utan dem. Någon som jag ogillade mer än dem måste ändå varit Louis som Blair gifte sig med. 
 
Annat favorit par och chursh på showen?
Jag tyckte ändå det fanns någonting fint mellan Serena och Dan, de passade bra ihop men jag gillade även Serena och Nate. Utseendemässigt passade de två ritkigt bra ihop. Det fanns ju självklart en stor chrush på Chuck men faktiskt bara när han va tillsamans med Blair. Nate var ju självklart också fin men det va något speciellt med Chuck..hahaha. 
 
Favorite villan ?
Gorgina Sparks va ju ändå rätt häftig som "skurk" av de alla, hon va rolig och gav ändå serien lite humör. Sedan hade det varit kul att se henne och Jack Bass tillsammans i mitten av serien någon gång. Det hade varit roligt att veta hur de hade varit som par. 
 
Till top