- february 2019

Julia och Jack

Allmänt, Review / Permalink / 22
Jag är en sådan person som har vant mig att läsa mig till sömns, det har blivit svårare att somna utan att ha läst i alla fall lite. Det behöver inte ens vara många sidor. Hur som helst det här är den senaste boken som jag har läst och tänkte att jag kan dela med mig av vad jag tycker, är det så att ni gillar detta inlägget kan jag göra dem lite oftare ;)
Boken handlar om Julia som är i ett nytt förhållande med en giftman, i New York träffar hon sin expojkvän Jack med sin flickvän. Det umgås alla fyra tillsammans i New York och Julia bygger upp lögner om sitt liv för att få det att låta perfekt, vilket på längre sikt påverkar henne dåligt. Hemma i Sverige får hon veta att hon och Jack är grannar, de träffar på varandra allt oftare och märker att det finns känslor kvar. Det svåra är att båda är i förhållanden, andra saker händer på vägen och Jack vet inte om att hon är ihop med en gift man, ingen vet. 
Från mig får boken 4 av 5 poäng. Jag älskade den och det är den typen av boken som jag älskar att läsa. Det enda som jag inte riktigt gillade var de delarna där karaktärerna inte pratade, dvs beskrivningarna. Jag är en person som oftast läser alla detaljerade beskrivningar men i den här boken kände jag att det fanns så mycket oviktigt. Hoppade över dem delarna och läste det andra som intresserade mig. Rekomenderar verkligen boken till alla som älskar romantik och feelgood böcker :)
 
Till top