- july 2018

Jag var överraskningen!

Allmänt, Life / Permalink / 2
Hej! Hur är det med er? Bloggen har varit lite tom, men inte för att jag har mått dåligt utan för att jag har haft två fina dagar med kusinerna i Ullared. Det är inget ställe som faller mig i smaken och om det ens är möjligt gick ag ut därifrån utan att ha slösat mer än 200 kr. Ni hör ju, inget för mig men jag visste att det skulle vara en rolig och mysig vistelse med kusinerna, varför tacka nej ;)
Ny favorit bilder <3
 
Den två timmar långa bil turen gick snabbt, vi hämtade nycklen till rummet och åkte direkt till varuhuset för att börja shoppingen. Som ni läste hittade jag inte mycket, något skrivblock, pennor och lite saker till Lexie. 5 timmars shopping avslutade vi med en lite myskväll med lekar som "would you rather", snacks och skratt ända fram till halv tolv då det var dags att lägga sig. Det hade pågått en diskussion nästan hela dagen om vem som skulle sova med mig..hahaha men till slut kom de fram till en kompromiss och vi kunde gå och lägga oss. 
Idag blev det mini golf på morgonen och jag var förvånad hur fint de hade det. Både lägenhetne vi bodde i och golfen. Rekomenderar varmt om man ska sova över där. Några timmar till i varuhuset blev det, middag på Burger king och sedan var det tid att åka hem. Två mysiga dagar med två favoriter.
Det bästa med dessa två dagar var att få se deras reaktion när de hörde att jag skulle med. Vi berättade ingenting för dem innan jag satte mig i bilen, även då tyckte de att det var lite konstigt att de skulle köra mig till min pappa. När deras mamma berättade jag var överraskningen blev det skrik och glädje skutt som att de hade vunnit en miljon kronor. Price less reaktion från båda. 
 
Till top