Septembers alla höstiga stunder

Den vanliga frågan är "vad är din favorit årstid?" och jag har nog alltid sagt vår, då det är min födelsedag, eller vintern på grund av snön. Med tiden har jag nog förstått att jag älskar alla årstider lika mycket. Varje årstid har sin egna lilla, unika prägel som jag gör att jag älskar den. En av mina favorit influencers är ju Lydia Elise Millen och i hennes instagram bio står det "living seasonally" och vet ni vad, det gör jag också. 
I september har jag verkligen försökt att utnyttja ballerina skor så mycket det bara går. Det är min favorit under hela sommaren och jag älskar att man kan ta med sig dem in under hösten också. 
En och annan höstig fika, lunch, shopping och födelsedagsfirande har det varit. 
 Har vi kommit in i en ny säsong så blir shoppingsuget lite extra stort. Så beställde hem några paket för att se om det fanns något nytt och spännande ute i butikerna. Har ni köpt något nytt?
 
Hortensian är en av mina favoritblommor. I min dröm brudbukett har jag vita (jag vet, tänker lite väl långt fram) men att ha hemma, så är den vinröda hortensian min absoluta favorit. En enda blomma ger så mycket höstkänslor att det är sjukt. 
Elizabeth II - Wikiwand
Det går ju inte att prata om september utan att nämna att Englands drottning har gått bort. Det är nästan otroligt hur någon annans död, som inte står en nära eller har anknytning ens till Sverige kan påverka en. Hon var och är en ikon. Som många har sagt på sociala medier, man trodde nästan inte att man skulle uppleva hennes död då hon funnits med så länge!
 Tredje och sista året på universitetet har börjat (vilket också är helt sjuk). Just nu går jag en arbetsrättslig kurs i metod och tillämpning. Vi har fått skriva på enskilda PM där vi valt en rättsfråga vi ska behandla, jag skriver på provanställningen förlängning. Förutom det har vi haft övningar i förhandlingar och längre fram blir det rättegångsspel. 
 


4