- february 2021

How to dress like Fallon Carrington

Allmänt, Steal The Outfit / dynastin, fallon carrington, netflix, steal her style, steal the outfit / Permalink / 12
En självsäker och stark kvinna med bra smak för mode är Fallon Carrington. Det är en av karraktärerna i serien Dynastin, som ni kanske hört talas om eftersom jag har nämnt serien ett par gånger. Det har definitivt blivit en favorit serie för mig och Fallon är en av dem bättre klädda, om ni frågar mig. I dagens inlägg ville jag därför dela med mig av några tips för vad man ska göra för att klä sig som henne. 
 
Tänker att det kan var bra att börja med några bilder på hennes outfit för er som inte har koll på hur hon ser ut. 
- Flamboyant seductive -
Jag skulle säga att Fallon har en elegant stil i grunden på grund av siluetterna på kläderna, som till exempel blusen, den plisserade kjolen eller kostym setet. Utöver det har hon en rätt färg glad pallett och är inte rädd för att klä sig i starkare färg, men också kombinera olika färger. Hon är inte heller rädd för att framhäva sin form eller att vara lite sexig, fast allt i måttlighet. 
 
- Power dressing -
Fallon Carrington syns ofta i kostym set, vare sig det är en kjol eller byxor. Det är sådana kläder som gör att man känner sig stark, och för henne är det väldigt viktigt att visa att hon är en business women. Glöm inte att högklackat, är pricken över i:et i en Fallon Carrington outfit. Annars syns hon ofta i en kjol och blus kombination, om inte en klänning, för det är ett måste när det vankas fest. 
 - Det ligger i detaljerna - 
För att verkligen sätta ihop en Fallon Carrington outfit är det viktigt att man tittar på detaljerna. Det gäller allt från rätt huvudbonad till handskar och smycken. Har hon inte ett diadem, är det ett hårband. En stor rosett är alltid att föredra eller ett stort statement bälte. 
 
- Designer all the way - 
En Blair Waldorf outfit är inte lika designer som Fallon Carringtons. När man analyserar hennes outfits ser man tydligt att det är både designer kläder, väskor och skor. Gucci är en av favorit märkena och det gör att man lätt kan inspireras av deras mönster och färg val när man sätter ihop sin egna Fallon outfit. Det behöver inte innebär att man måste ha Gucci saker. Förutom det, hade hon inte tackat nej till en Chanel eller Celine väska. 
Vad tycker ni? Lyckade jag ? Har ni sett serien? Hade ni velat att jag gör ett stort inlägg om Dynastin? 
 

Till top