Love list nr.9

Vissa veckor har jag så svårt för att skriva en love list och andra veckor känns det som att en massa olika grejer konsumerar mina tankar, dagligen. Och idag är det en sån dag!
Jag älskar när vi kan dela med oss av saker vi älskar just nu och jag vill självklart veta vad som finns på er love list just nu. 
 Maxton Hall
Då jag var lite uttråkad med serie utbudet på Netflix och Disney + tänkte jag att det kan vara ett bra tillfälle att tests Amazon Prime (utan att för negativ är jag inte jätteimponerad med Prime som streamingtjänst och utbudet, men det hör inte hit). Jag valde Prime för jag hade sett några klipp på Tik Tok från serien Maxtion hall och kände att jag ville ge serien en chans. Det visar sig att den är på tyska och den är därför dubbad om man vill ha den på engelska. Jag var inte såld ibörjan men efter tre avsnitt så hade jag en helt annan uppfattning om serien. Nu har det gått så långt att jag undrar om man kan se om den för en tredje gång utan att det är för mycket?
 
Serien baseras på tre böcker (tror jag) som är skrivna på tyska. Det handlar om skolan Maxton Hall, en väldigt preppy skola, lite likt Gossip Girl. Där går James Beaufort som är skolans mest eftertraktade kille och han tillhör familjen som driver ett väldigt känt modemärke. Sedan har vi Ruby Bell som gör allt för att vara osynlig, då hon går där på ett scholarship och vill inte sumpa sina chanser. Hon lyckas med det till James förstör en av skolans tillställningar hon ansvarar för efter att hon har fått reda på en hemlighet om hans syster. 
Egentligen vet jag inte om beskrivningen får en att fasa men några klipp på Tik Toks tror jag ska hjälpa, så det är mitt råd att du gör efter detta inlägget ;)
My next guest needs no introduction
Jag har inte kollet på David Lettermans serie på Netflix vid namn My next guest needs no introduction, men hans nyaste säsong hade ett avsnitt med Miley Cyrus och jag var självklart tvungen att kolla. Och jag älskade det! Intervjun kändes så rå och nära på ett sätt utan att man fick veta allt om hennes personlighet. En väldigt annorlunda intervju, på ett positivt sätt, som jag inte sett tidigare skulle jag säga. Om hans andra avsnitt är liknande är det definitivt värt att se dem. Hon sjöng även två låtar och hon lät helt fantastiskt!
David Letterman's 'My Next Guest': Miley Cyrus and Charles Barkley
 Pioner
En besatthet med pioner vid denna tiden på året är inget konstigt för det är nu de är/har varit i säsong. Iår är första gången jag har plockat med mig våra pioner för kolonin hem och det har varit så underbart. Det är definitivt en helt annan känsla när du får plicka med dig hem något som har växt i din trädgård. De har varit så fina, stora, vita och fluffiga. Helt drömmiga!
 
Sabrina Carpenter
Jag kan tänka mig att det är fler som har haft en liten besatthet med Sabrina Carpenter de senaste veckorna. Det är ingen sångerska jag lyssna på tidigare men Espresso sätter sig verkligen! Har även börjat lyssna mycket på låten Feather och Please please please. Det jag verkligen gillar med henne är att hon känns som en riktigt popstjärna, sån man ser i filmer och serier. 

4