Paris throwback!

 Idag var det exakt ett år sedan jag, pappa, faster och farmor satte oss på ett flygplan för att åka till drömstaden, Paris. En dröm som efter många år äntligen gått i uppfyllelse, en dröm jag faktiskt inte hade förhoppningar om att den skulle slå in, en dröm som blev verklighet även om verkligheten kändes som en dröm. Pirret i magen jag kände innan vi åkte, under resans gång och pirret jag får än idag på grund av den här resan och den här staden. 
Ifall ni hade fått besökka Paris, vad hade ni velat se??
Så många cafeer man hade velat sätta sig vid, ta en kaffe och bara njuta av utsikten och alla männsikro som går förbi. Det va tyvärr lite för varmt för att kunna beställa en av Paris underbar cappuccions, men det kommer jag definitivit göra om jag en gång får åka dit när det är lite kallare. 
Dag två i Paris bestod av att få se så mycket sevärdigheter som möjligt och allt blev bara drömmigare och drömmigare. Dem måste vara någonting i luften som gör att allting är undebart i den stadne. 
Den här magiska arkitekturen man fick se kommer man nog aldrig att få se igen eller komma över. Alla byggnader som hade alla samma beiega färg, med svarta fönster och fantastiska arkitektur man behöver verkligen kolla upp och inte bara kolla på sånt man ser i ens egna ögonhöjd. 
 
Självklart hann jag med lite shopping. De hade en helt underbar lite butik som sålde hudvårdsprodukter och tvål. Jag köpte en handkräm och en tvål som luktar himmelskt och varje gång jag känner doften från tvålen förknippar jag det med Paris. 
Laduree va ett måste och det är det fortfarande när man är i Paris eller vad säger ni? Lika självklart det är som att besöka Eiffeltornet, lika självklart är det att besöka Laduree. Köpte med mig en macaroon till mig och en till min faster som ett tack för resan. 
 En unseen bild faktiskt. Det jag älskar med sådana här semestrar, som görs i stan, är att det blir många pauser och det innebär oftast att man sätter jag på ett cafee eller en restaturang för att få äta. Här är en av två pommes pauser..hahaha.
Vi åt faktiskt inte kvällsmat ute en enda gång utan vi vi köpte med oss lite smått och gott, som vi sedan satt och åt på hotellets verandra. Det va rätt mysigt och helt perfekt eftersom man var inte så hungrig efter en hel dags ätande. 
Dag tre besökte vi Galeries Lafayette och som jag skrev i mitt inlägg för ett år sedan, var det här, för mig, som att gå på ett musem. Så många olika märken, butiker med skönhet, kläder, skor och väskor. Det var en härlig syn. 
 
När vi var klara på Lafayette gick vi bara lite rundor i stan och besökt några andra butiker innan vi begav oss tillbaka till hotellet, men innan det fick det bli en mat paus. Mums, mums, mums. 
Mot kvällen gick vi ut för en sista runda och måltid i Paris. Varje gång vi gick ut för att bara promenera, gick vi åt ett nytt håll, bara för att få se så mycket som möjligt av denna vackra stad. 

22
Hanna

Jag skulle också vilja åka dit! Verkar magiskt 😍

Linnéa

Åh wow, heeeelt magiskt ju, vill bara ut o resa nu 😍😍😍

Netti Starby

Vilka härliga tillbakablickar från eran vistelse i Paris. Dit skulle jag också vilja åka. <3 Kramis

Beatrice Jakobsson

Vad magiskt det måste varit, Paris är verkligen ett dröm ställe!! 😍

Josäfin Andersson

men wow vad underbart det ser ut! :D

Emelie Andersson

Åh wow så magiskt :) jag har också en längtan att besöka Paris :) ser så otroligt vackert ut! <3

Emma Engström

Men åh vad jag vill till Paris alltså, verkar så galet vackert där! Känner att man skulle bli full av inspiration om man åkte dit, GOALS! KRAM hjärtat, så kul att du delar detta <3

Sara Ekman

Så härliga bilder <3 Har varit i Paris en gång, men åker gärna dit igen <3

Svar: Vad kul :) <3
Enna Jamakosmanovic

Ida

Men asså åhhh magi!! Så himla vackert och Paris står på min lista!! Just nu är det ju dock svårt men ja i framtiden ska jag absolut besöka😍

Svar: Hoppas verkligen du får besöka Paris någon gång <3
Enna Jamakosmanovic

Lisa

Vilka härliga bilder. :)
Har inte varit i Paris men skulle verkligen vilja åka dit.

Ha en fin måndag kram

Svar: Då hoppas jag att du får göra det snart :) <3
Enna Jamakosmanovic

Yasmine

Alltså åååh det låter som en sjukt drömmigt resa! Jag drömmer också om att få besöka Paris en dag! Kram

https://siliiins.blogg.se/

Men åååh, så fint :)

Hilma Eklund

Åh jag vill SÅ gärna till Paris!! Har varit en dröm så himla länge, verkar helt underbart där! 😍

Carro

Wow vad underbart det såg ut! Jag vill verkligen åka dit! 😍

Celine

När jag var i Paris så imponerade det inte så mycket på mig, men blir så kär i staden på nytt genom dina bilder så jag vill verkligen åka tillbaka och ge staden en andra chans! <3

Svar: Då hoppas jag verkligen mina bilder gav dig en annan syn på Paris <3
Enna Jamakosmanovic

Dixiwonderland.com

Jag har ätit Macarons från Laduree men tycker dom är så äckliga xD Inte alls min typ av bakelse.

Svar: Hahah..jag vet att alla är inte så glada för macarons :)
Enna Jamakosmanovic

Malin

Wow vilken upplevelse!! Skulle veeeeerkligen vilja åka till Paris!!! Kram ❤️

Svar: En helt underbar upplevelse :) <3
Enna Jamakosmanovic

Pauline Hurtig

jag vill se eifelltornet såklart, och så skulle jag vilja till Disney, hade även vilja se Monets trädgård men hört att de är nedlagt :(

Svar: Disney hade varit riktigt kul :)
Enna Jamakosmanovic

Jossus Travelpics

Paris är så fint. Få sevärdheter slår Eiffeltornet när det blivit mörkt och lamporna tänds.

Svar: Det hade varit drömmen!
Enna Jamakosmanovic

Carro

Paris känns verkligen som en stad som passar dig :D

Svar: Haha..det gjorde den också kan jag lova :) <3
Enna Jamakosmanovic

Heléna

Så otroligt härlig det ser ut! Jättefina bilder och roligt att få se lite mer av din familj. Din faster är verkligen vacker! Jag har aldrig varit i Paris, men hoppas på att få komma dit en dag jag också! Det är ju liksom ett måste på en Bucket List! Kram fina du! 💖💖💖