5 classy girl spring essentials

Behöver du tips på 5 klassiska, lite tjejiga, måsten under våren? Här kommer mina bästa tips. 
Vi bär mycket mer ljusare kläder och accessoarer under våren vilket gör, vågar jag tro, att vi blir lite tjejigare i vår stil. Vi väljer att ha mer blommor, volanger och andra härliga detaljer för att representera våren. 
Vit eller beige väska
Eller varför inte rosa! Addera en strukturerad väska i en ljusare färg under våren när du stylar dina outfits för att få fram de feminina vibbarna i outfiten. Det gör att den ljusfärgade outfiten lättare kan knytas ihop, än om du enbart bär svarta väskor. Investera gärna i en med lagom storlek som du kan bära med dig in till sommaren. 
 
Ballerina skor med en liten klack
Då tänker jag mig en ballerina sko som antingen är som en slingback eller helt stängd med en tjockare klack. Denna typen av skor är för det första lättare att gå i och för det andra extremt tidlösa. Det kan kännas som att de passar äldre damer, men med rätt styling behöver det inte bli så. Jag tänker främst att skorna kan vara i kontrasterande färger, med tweed eller en lite rosett. 
 
Vit kappa
Vare sig det är min vita trenchcoat eller vita tweed kappa så är de här två kapporna de som får mig att känna klassisk, feminine och elegant. Den vita färgen gör självklart att det känns lite extra vårigt, men jag tror att det också gör att man enkelt kan styla kappan får både dag och kväll.
Cape
Ännu ett ytterplagg som går att styla för nästan alla tillfällen under våren är capen. Ena stunden kan den fungera som ett tredje plagg i din styling, och andra stunden som ditt ytterplagg. Capen är ett statement plagg vilket gör att den kräver inte mycket styling för att ändå få en att känna feminin och klassisk. Jag älskar att använda min beiga under våren, men faktiskt också min mörkblåa cape.
 
Neutrala kostymbyxor
Jag tror att många inte skulle anse kostymbyxor till att vara ett feminint plagg, vilket är varför många med den stilen som föredrar kjolar. Om man däremot hittar rätt par byxor och stylar de rätt tror jag att det är möjligt. Mina två favorit par är ett par vita och ett par beiga kostymbyxor. Genom att styla de med gulligare ballerina eller en blus med fina detaljer, kan man få en väldigt klassisk och feminin vår outfit.
Ralph Lauren Väska / Ameli-Zurich Väska / Vivaia Skor / Pretty Ballerinas Ballerina / ZARA Kort Jacka  /Cavour Jacka / MQ Trenchcoat / Stenströms Cape / Gina Tricot Vita Kostymbyxor / Ellos Beiga Kostymbyxor 
10
Linnéa

Åh, typ alla 5 punkterna stämmer in på mig 😆

Svar: Men vad kul att höra!
Enna

Malin

Bra tips! Körsbärsträden är så vackra när de blommar! 🥰

Svar: Visst är de underbara?!
Enna

Lisa

Vilka fina bilder. Snygg outfit :)

Svar: Tack!
Enna

Netti Starby

Så himla fina tips. Kramis <3

Svar: Tack :)
Enna

Ajli

Jättefint, du klär så bra i ljusa färger :D

Svar: Men tack <3
Enna

Celine

Cape har aldrig varit någonting för mig men allt annat skriver jag under på! Särskilt alla former av ballerinaskor är ju sååå trendigt just nu!

Svar: Älskar det :)
Enna

Hannas krypin

Gärna blommigt och volangigt för min del när jag inte går klädd i träningskläder.

Svar: Låter väldigt härligt :)
Enna

Pauline Hurtig

så fina bilder :)

Pauline Hurtig

så fina bilder :)

Svar: Tack!
Enna

Annie

Så bra tips! Älskar ljusa kostymbyxor, så snyggt :)

Svar: Kul att höra :)
Enna